Yo – ga je mee?

Heb je behoefte aan een fijne plek om met aandacht en plezier te bewegen, te ontspannen en te creëren? Dmv yoga, expressie en natuurbeleving? Dan ben je ook bij Atelier Kans aan het juiste adres.

Jacqueline Bouwman van Maanhuis E11F bied een mooi en uniek programma aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Kijk voor meer info op https://maanhuise11f.nl/ Op Instagram en Facebook is Maanhuis E11F ook te vinden.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jacqueline. Een groene levensgenieter en positieve pionier van 40 jaar. Niet in het denken te weten, maar het voelend weten ontdek ik mijn kracht. Met lichte energie, een creatieve geest en een fijngevoelige aanwezigheid breng ik mensen krachtig en speels in beweging. Met aandacht stem ik af op hartverlangen en zet ik een veilig en liefdevol veld neer waar alles er mag zijn. Men ervaart mijn grondtoon als blij en vreugdevol.

Ik ben dankbaar dat ik met Maanhuis E11F samen met anderen op hele mooie plekken, met als basisplek de yogastudio en coach ruimte in Atelier Kans, een divers aanbod heb kunnen en mogen creëren om steeds met meer mensen hierin te kunnen verbinden, te bewegen en thuis te komen. Wie weet ook met jou?