Wil jij als leerkracht jouw kinderen in het schoolaanbod ondersteunen met yoga? Ik bied de kinderyoga lessen en trajecten ook aan op locatie. Binnen het thema van de school, of het thema waar yoga voor ingezet gaat worden, wordt het aanbod afgestemd. Dit kan losstaand van of juist met het vaste traject aanbod worden aangeboden.

Een kijkje in het traject aanbod:

  • Het pad van Geluk: een speelse reis waarin kinderen op een eenvoudige manier de 8 stapjes naar geluk eigen maken. Deze stapjes worden aan de hand van het Boek Geluk voor Kinderen gekoppeld aan de beweging, ademhaling en ontspanningsoefeningen.
  • Ontdek jouw Superkracht: een krachtige reis door de elementen; vuur, aarde, water en lucht. Hoe zijn deze in jou vertegenwoordigd en hoe leer je met deze krachten omgaan zodat je heel snel begrijpt wat jouw lichaam en geest nodig hebben om in balans te kunnen blijven. Aan de hand van het Krachtspel worden de kinderen hierin o.a. meegenomen.
  • De Regenboogreis: een kleurige reis door de chakra’s. Kinderen leren op een speelse manier hun energiehuishouden in balans te houden door de bewustwording van deze belangrijke energiepunten in hun lichaam en de kwaliteiten er van.
  • De Zonnige Route: een lichtgevende reis waarin kinderen extra’s leren het licht in zichzelf en de ander te zien en vanuit zelfvertrouwen in hun eigen licht gaan én durven blijven staan. Het licht van de zon, de maan en de sterren worden hierin meegenomen. (Deze reis wordt vanaf maart 2021 aangeboden.)
  • Voor meer info mail naar info@bladvanklein.nl.