Yogalessen voor jong volwassenen

Yogalessen voor jong volwassenen zijn Hatha yogalessen. Ha betekent zon en tha betekent maan. De zon is de vuurkracht in jou en wakkert (vanalles) aan. De maan, de rustige kracht in jou, kalmeert. De lessen wisselen zich af in actieve en ontspannen oefeningen waardoor je de balans in jezelf kunt opmaken.

In deze groep doen we actievere flows die bij passen bij het vuur van deze leeftijd en vanuit daar werken we naar een eindontspanning om alles te integreren. Er wordt afgestemd op de energie van iedere groep en je bepaalt in de les altijd je eigen tempo.

Een les bestaat uit:

  • Grondingsoefeningen om te aarden.
  • Ademhalingsoefeningen want een goede ademhaling is de basis in alles wat je doet
  • Warming ups om ons lichaam op de energie op te wekken.
  • Yogahoudingen in flows op muziek om al bewegend de grenzen van jouw lichaam te leren kennen en tegelijkertijd je mind te ontspannen (in de flow)
  • Begeleide meditaties om volledig te kunnen ontspannen
  • Er is ruimte om te delen en inspiratiekaartjes

Ons lichaam bestaat uit spieren, botten en organen, maar ook uit energie. Zelfs je gedachten zijn energie. En die energie staat weer in verbinding met alles om jou heen. Met de natuur, met andere mensen en met het hoger bewustzijn in jezelf. Het is goed om bewust te zijn van jouw eigen energie. Daarom nemen we de chakra’s, de stappen uit de yogafilosofie en de natuurlijke elementen waarmee onze energie verbonden is, altijd mee in de lessen.

Aanmelden of meer info via info@bladvanklein.nl